Is uw woning toe aan verandering?

Door een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek, kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Loop je bijvoorbeeld vast met het kiezen van de juiste kleur op de wanden of heb je een aantal korte vragen dan kan ik deze vaak in 2 uren voor je beantwoorden.

Vooraf ontvang ik dan graag jouw interieurvragen, verzamelde ideeën via Pinterest of woonbladen, plattegrond en foto’s van de ruimte. Door middel van kleurstalen en schetsen geef ik bij jou thuis antwoord op de vragen. Na afloop van het advies, ontvang je een verslag met de kleurnummers digitaal.

Prijs: €225,- * (max. 2 uur)

Ook kun je kiezen voor een zeer uitgebreid advies!

Door middel van een 3D-model zie je het interieurontwerp en de verschillende indelingsmogelijkheden. Je kunt de ruimte vanuit alle hoeken bekijken om zo een compleet beeld te krijgen van je nieuwe interieur.

Ik ga op zoek naar de juiste kleuren, materialen en meubels die passen bij de sfeer van jouw woning. De stoffen en materialen worden op elkaar afgestemd. Je krijgt, indien mogelijk, stalen als voorbeeld en een aankoopoverzicht van de leveranciers waar de meubels en/of materialen kunnen worden aangeschaft.

Tijdens het adviestraject zijn er regelmatig contact momenten, zodat wij samen tot een plan komen die volledig bij je past en aan alle eisen en wensen zal voldoen.

Tarief vanaf 1750,= (gebaseerd op 1 ruimte van max 50 m2).

Dit advies bestaat uit de volgende onderdelen:
Maak een afspraak

Gaat u (ver)bouwen of verhuizen?

(Ver)bouwen is stressvol en de nieuwe situatie kan lastig te visualiseren zijn. Voor en tijdens de bouw moeten er veel keuzes gemaakt worden. Als je mij vroegtijdig inschakelt, kan ik adviseren en meedenken bij het beoordelen van bouwtekeningen, of een voorstel tekenen voor een (nieuwe) indeling.

Misschien heb je nog niet over alles nagedacht of mis je een bepaald inzicht. Ik help je daarbij, door te luisteren, mee te denken en gerichte vragen te stellen over de functionaliteit, wie je bent, wat je verlangt van een ruimte en waar je van houdt. Maar ook praktisch: waar komt dat raam of die haard? Past die tafel nog? Kan de deur nog naar binnen open?

Door middel van een vrijblijvend gesprek nemen we alle eisen, wensen en praktische zaken door. Zijn deze duidelijk, dan mail ik een voorstel en een offerte. Akkoord?
Dan ga ik schetsen, tekenen en regelen. Ik hou je regelmatig op de hoogte van de voortgang. Tussentijds overleggen we of we nog op koers liggen. Zo krijgt het plan langzamerhand vorm. Het ontwerp kun je vervolgens voorleggen aan een aannemer. Komen er grote bouwkundige plannen naar voren in het ontwerp? Dan kun je er een bouwkundige bij betrekken.

Tarief: Het uurtarief van €75,- p/uur wordt gehanteerd.

Ben jij op zoek naar dit advies, aarzel dan niet en neem vooral contact op.

Maak een afspraak

Waar kan ik nog meer iets voor jou betekenen?

Maak een afspraak

Ruimte om te werken

Een kantoorruimte of werkkamer vertelt meer over jouw identiteit en is een visitekaartje. Maar het moet ook prettig aanvoelen – voor de bezoeker en voor wie er werkt. En niet te vergeten: de ruimte moet praktisch en ‘logisch’ zijn. Een entree, kantine, kantoor of praktijkruimte kan en moet aan veel zaken voldoen. Nu, maar wellicht ook in de toekomst. Ik denk van begin tot eind met je mee. Van 3D-tekening tot advies of indeling, licht, materiaal, kleur en meubels. Indien nodig werk ik ook samen met projectinrichters.

De kosten voor dit maatwerkadvies is te bepalen na het vrijblijvende gesprek.
Maak een afspraak