Interieuradvies

Graag maak ik een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We bespreken samen alle eisen en wensen en kijken welk adviespakket het beste past. Na dit gesprek ontvangt u een voorstel/offerte met daarin een omschrijving van de werkzaamheden en de kosten. Als dit is ondertekend, ga ik aan de slag met het ontwerpen van een sfeercollage en het schetsen van een aantal mogelijke indelingen van de ruimte. Tussendoor zal ik regelmatig contact met u opnemen, zodat er een plan ontstaat dat volledig naar wens is.

Om een idee te geven van wat u kan verwachten, zijn hieronder 3 pakketten uitgewerkt:
Basis Interieuradvies
 • Kennismakingsgesprek
 • Indeling van de ruimte in 2D
 • Sfeercollage
 • Kleur en materiaal advies
 • Presentatie en adviesgesprek
Prijs: €650,- *
U ontvangt een sfeercollage en een aantal schetsen van de ruimte, met een voorstel voor de indeling met uw meubels. Tevens krijgt u advies over hoe u kleur en sfeer kunt toepassen in uw interieur in de vorm van een kleurenplan.
Maak nu een afspraak
Uitgebreid Interieuradvies met 3D-Impressie
 • Kennismakingsgesprek
 • Indeling van de ruimte in 2D en 3D
 • Sfeercollage
 • Tussentijdse evaluatie
 • Kleur en materiaal advies
 • Meubelvoorstel
 • Verlichtingsadvies
 • Overzicht met aankoopadvies
 • 3D-Impressie
 • Presentatie en adviesgesprek
Prijs: €1250,- *
Door middel van een 3D model ziet u het interieurontwerp en de verschillende indelingsmogelijkheden. U kunt de ruimte vanuit alle hoeken bekijken om zo een compleet beeld te krijgen van uw nieuwe interieur. De stoffen en materialen worden op elkaar afgestemd. U krijgt, indien mogelijk, stalen als voorbeeld en een overzicht van de leveranciers waar de meubels en/of materialen kunnen worden aangeschaft. Het interieuradvies en de 3D impressies worden gepresenteerd in een mooi vormgegeven boekwerk.
Maak nu een afspraak
Online / op locatie
 • Interieuradvies aan huis of digitaal
Prijs: €175,- *( 2 uur)
Vooraf ontvang ik uw interieurvragen, verzamelde ideeën via Pinterest of woonbladen, plattegrond en foto’s van de ruimte. Door middel van kleurstalen en schetsen geef ik bij u thuis of online antwoord op uw vragen.
Maak nu een afspraak
Met een interieuradvies van Su Casa Interieuradvies heeft u een totaalplan in handen. U kunt er voorkiezen het interieuradvies zelf uit te voeren of dit door mij te laten coördineren.

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 20km rondom Tiel, daarbuiten is 0,25 cent de km. De prijzen voor het Basis Interieuradvies en Interieuradvies met 3D impressie zijn voor een ruimte tot 55m2. Wilt u interieuradvies voor een grotere ruimte en/of meerdere ruimtes? Dan maak ik na het eerste gesprek hiervoor een offerte op maat.

Gaat u (ver)bouwen of verhuizen?

(Ver)bouwen is stressvol en de nieuwe situatie kan lastig te visualiseren zijn. Voor en tijdens de bouw moeten er veel keuzes gemaakt worden. Als u mij vroegtijdig inschakelt, kan ik adviseren en meedenken bij het beoordelen van bouwtekeningen, of een voorstel tekenen voor een (nieuwe) indeling. 

Su Casa stelt gerichte vragen en luistert naar uw eisen en wensen. Hierdoor komen we samen tot goede mogelijkheden voor een fijne indeling van uw woning. We kijken naar de mooiste lichtinval, bespreken waar lichtpunten kunnen komen of u een serre, veranda, wel of geen open haard wilt, misschien extra ramen, etc. Al deze voorstellen kan ik u laten zien in een 2D/3D tekening. Hierna bent u extra goed voorbereid en bent u verzekerd van een mooi eindresultaat, zonder voorkombare fouten zoals bv een eettafel die niet in de ruimte blijkt te passen of draairichtingen van deuren die niet kloppen.

Het uiteindelijke indelingsontwerp van de verbouwing of nieuwbouwwoning kunt u vervolgens gebruiken bij het gesprek met de aannemer. Ik raad wel aan om de hulp in te roepen van een bouwkundige, indien wij in het ontwerp komen tot grote bouwkundige aanpassingen.
Als het basisontwerp akkoord is, kan Su Casa nog verder adviseren bij:
 • Lichtplan; met het verlichtingsplan brengt Su Casa in kaart welke verlichting men nodig heeft in een bepaalde ruimte. Door het gebruik van basis-, sfeer- en accentverlichting ontstaat een uitgebalanceerd plan, zodat de verlichting de gewenste sfeer en uitstraling heeft.
 • Kleur/meubel/materiaaladvies; Su Casa adviseert bij kleur en materiaal van vloeren, wanden, keukens, badkamers en raambekleding. Er wordt gezorgd dat alle materialen en kleuren op elkaar afgestemd zijn. Men krijgt, indien mogelijk, stalen als voorbeeld en een overzicht van de leveranciers waar de meubels en/of materialen kunnen worden aangeschaft.
 • Ontwerpen van meubels op maat; naar aanleiding van de wensen en ideeën ontwerpt Su Casa meubels op maat die perfect passen bij de sfeer van uw woning. Na goedkeuring van het ontwerp ontvangt u een tekening met details en maten van het meubel, die gebruikt kunnen worden door de meubelmaker.
De kosten voor dit maatwerkadvies worden opgemaakt aan de hand van het vrijblijvende gesprek.
Maak nu een afspraak

Een uitnodigend bedrijf voor uw klanten en een prettige werkomgeving voor uw personeel?

Uw bedrijfsruimte is het visitekaartje van uw bedrijf en belangrijk voor een goede eerste indruk. Voor grote en kleine projecten kunt u bij Su Casa terecht, zoals praktijkruimtes, entrees, kantines en kantoren. In een vrijblijvend gesprek nemen we al uw eisen en wensen door, hierna ontvangt u een offerte op maat. Na goedkeuring hiervan ga ik voor u aan de slag. Door middel van een 3D ontwerp krijgt u alle mogelijkheden te zien betreffende indeling, kleurgebruik, materiaal en verlichting. Verder heeft Su Casa contact met leveranciers om u van projectinrichting op maat te kunnen voorzien.

De kosten voor dit maatwerkadvies is te bepalen na het vrijblijvende gesprek.
Maak nu een afspraak