Over mij

Ik ben Petra Boersma, gediplomeerd interieurontwerpster bij Su Casa Interieuradvies. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in interieurs, bouwtekeningen en het bedenken van creatieve en effectieve oplossingen. Dus ben ik in 2012 een opleiding voor Binnenhuisarchitectuur, Verlichting en Kleuradviseuse gaan volgen. In 2013 ben ik mijn eigen adviesbureau gestart.

Als interieurontwerpster let ik vooral op de afmeting en indeling van de ruimte en het functionele aspect. Ik ben graag vanaf het begin betrokken bij de wensen. Zo kunnen we tijdig een plan maken. Daarbij kijk ik met een frisse, objectieve en praktische blik, rekening houdend met sfeer en stijl. Ik luister, denk mee en stel veel gerichte vragen over je persoonlijke leefomstandigheden om de idee├źn zo goed mogelijk te vertalen in een plan en ontwerp.

Mijn doel is om een evenwichtig plan te realiseren dat een balans vormt tussen functionaliteit, sfeer, stijl en uitstraling. Het liefst verras ik mensen door ze nieuwe inzichten te geven die ze niet voor mogelijk hielden. Jouw wens is mijn uitgangspunt; de uitdaging is om jouw wens te vervullen door middel van mijn expertise.

Foto: Nathalie Brugman Fotografie
Over mij
Volg mij ook op Instagram!
arrow