Referentie

Dijkwoning aan de Linge

Voor onze dijkwoning aan de Linge in Beesd stonden we voor de uitdaging om het monumentale karakter van het huis te behouden maar tegelijkertijd ook het huis van alle gemakken te voorzien. Een lastige uitdaging waarvoor wij de hulp van Su Casa (Petra) hebben ingeroepen.

Afgezien van het feit dat zij erg prettig in de omgang is, is ze ook zeer terzake kundig.

Na een intakegesprek van hooguit 10 minuten hadden wij al door dat zij onze ideeën begreep en ons goed zou kunnen helpen.

Zeker ook dankzij Petra is ons huis een combinatie geworden van het oude karakter gemengd met modernere elementen. De vloer in combinatie met de oude balken, onze meubels en de moderne keuken was een uitdaging, maar Petra is met een prachtige oplossing gekomen.Ook het lichtplan en de keuze van de armaturen waren erg lastig maar in samenwerking met Petra is dit een prachtig resultaat geworden.

Wij willen Petra nogmaals danken voor alle energie en ideeën alsmede de snelle reactie op onze vragen en willen haar van harte aanbevelen als je op zoek bent naar deskundige hulp van een interieuradviseur.

Anita en Peter Bolland

Bekijk project
Interieurontwerp en advies Tiel

Wij zijn uitermate tevreden over Petra Boersma van Su Casa. Vanaf de kennismaking tot de eindoplevering heeft zij ons op een zeer professionele, persoonlijke en aangename wijze begeleid. Wij hebben Petra ingeschakeld voor het ontwerp van een verbouwingsplan, keukenopstelling, lichtplan, interieur- en kleuradvies. Zij denkt in oplossingen en maakt een voorstel op basis van jouw wensen en eisen. Wij waarderen het dat Petra haar eigen mening durft uit te spreken wat in ons geval een nog mooier resultaat heeft opgeleverd. Wij genieten elke dag van onze vernieuwde woning en zijn Petra daarvoor dankbaar.

Wendy en Rowland

Bekijk project
Dijkwoning Maasbommel

In 2018 kochten wij een uitgebouwde dijkwoning in Maasbommel. Wij waren gelijk verliefd op de ligging en de grote, lichte en uitgebouwde woonkamer. Maar hoe we ook puzzelden, we kwamen niet tot een goede indeling en kregen er niet de sfeer in die we zochten. En tegen de muur stond al maanden een stapel schilderijen, die we niet allemaal kwijt konden.

Petra nam niet alleen onze woonwensen maar ook onze favoriete schilderijen als uitgangspunt voor haar advies. Een mooie vondst! Voor de indeling werden drie verschillende schetsen gemaakt. Fijn om verschillende alternatieven af te kunnen wegen. Toen vervolgens naast de definitieve indeling ook het voorstel voor kleuren en materialen op tafel kwam waren we direct heel enthousiast. We zagen ineens helemaal voor ons hoe het zou worden.

Het was ontzettend leuk om dit traject met Petra te doorlopen. Ze inspireert, geeft ruimte, heeft praktische ideeën, is creatief en ook nog eens een heel prettig, deskundig en aardig persoon. Wij zijn erg blij met het resultaat. De realisatie doen we in fases. Het inrichtingsplan pakken we er telkens weer bij. Dat geeft houvast en maakt het een stuk makkelijker om dingen te kiezen.

 

Marion en Theo

Bekijk project
Patiobungalow Boxtel

Wij kochten in Boxtel een patio bungalow uit 1973 die door de vorige eigenaar volledig gerenoveerd was, met behoud van zitkuil en daarnaast nog een extra stuk woonkamer. We hadden een aantal meubels en verlichtingselementen die we per se wilden gebruiken. Maar we hadden aanvullend meubilair en verlichting nodig en waren nieuwsgierig met wat we allemaal konden met de woonkamer/keuken en slaapkamer met geïntegreerde badkamer op de beneden verdieping. Dus hebben we Petra gevraagd om een aantal ontwerpen te maken m.b.t. inrichting, kleurstelling en verlichting. Dat heeft geresulteerd in een prachtig plan voor het hele huis (naast woonkamer/keuken en slaapkamer/badkamer, nog een werkruimte beneden en twee slaapkamers en douche op de boven verdieping). Een aantal inrichtingsvoorstellen waren voor ons aangenaam verrassend. Naast indeling, verlichting en kleur heeft ze voor ons ook 4 kasten ontworpen die we op maat konden laten maken.

Kortom: we zijn heel blij met het totaal resultaat. Petra levert vakwerk.

Cees en Wies

Bekijk project
Veranda geïntegreerd met woonkamer

We hadden veel wensen, en konden zelf niet tot de oplossing komen om deze wensen samen te laten komen. Petra heeft ons zeer prettig begeleid in het nemen van beslissingen, ons aan het denken gezet, mogelijkheden laten zien en geadviseerd zonder haar eigen mening te laten overheersen. Wij hadden het plan zelf niet met alle details kunnen bedenken. Doordat alle details vooraf bekend waren, hebben we achteraf geen extra onverwachte kosten gehad. Zo hebben we niet alleen een geweldig resultaat, maar zijn ook de kosten beheersbaar gebleven. Hiermee heeft Petra haar kosten ruim voor ons terug verdiend.

Petra bedankt, wij genieten enorm van ons huis!

William en Ina

Bekijk project
Stijlvolle slaap-, badkamer

We hebben Petra ingeschakeld om met ons mee te denken over het samenvoegen van slaapkamer en badkamer. We hadden zelf al aardig wat ideeën. Petra heeft ons geholpen dit uitvoerbaar te maken en kwam met oplossingen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We zijn ook erg blij met het lichtplan en de kleine tips voor wat betreft accessoires die passen bij het geheel.

Het eindresultaat is boven verwachting geworden!

Fam. Van der Kooij

Bekijk project
Vrijstaande villa in Spanje

Een huis inrichten naar je smaak, zonder daarbij de praktische toepassing uit het oog te verliezen is een vak. Eigentijds maar ook tijdloos. Door een search op internet zijn wij bij Su Casa terecht gekomen. Petra verstaat de kunst om goed te luisteren naar de klant en dit te vertalen naar een geslaagd ontwerp. Met behulp van de juiste maten, foto's en wensen (moodboard) creëert ze een compleet interieur- en kleurontwerp, inclusief raambekleding, vloerbedekking en bijpassende accessoires. Ook aan de verlichting wordt gedacht. Wij waren verrast door de 3D presentatie waarvoor we gekozen hadden, wat het geheel nog levensechter maakt. Niet alleen kregen we stalen van stoffen en verfstalen voor de wanden, maar ook een complete "boodschappenlijst" met daarop alles wat in het ontwerp voorkomt, dus stoelen, bank, tafel, vloerkleed etc. met de verkoopadressen en vindplaatsen op internet. Dit alles in een mooi vormgegeven boekwerk met goed uitgewerkte tekeningen en foto's.

Kortom, we zijn heel blij met het ontwerp voor ons huis en gaan het ook precies zo uitvoeren. Wij bevelen Su Casa dan ook van harte aan!

Leo & Monica

Bekijk project
Vrijstaand landhuis Tiel

Petra heeft ons heel prettig geholpen bij het stylen van ons nieuwe huis. Het huis moest gestript, deels opnieuw ingedeeld en uitgebouwd worden in een tijdsbestek van een paar maanden. Dat betekende dat er heel veel op ons af kwam en we heel veel keuzes in korte tijd moesten maken.

Petra heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft ons gedurende het hele proces op een hele prettige manier bijgestaan. Hierbij was ze scherp in haar waarnemingen, waardoor een grote fout nog op tijd recht gezet is en waardoor andere fouten gelukkig niet gemaakt zijn. Het lukte haar goed om het overzicht te houden over de bouw en welke stappen op welk moment gezet moesten worden. Doordat zij dit overzicht had, lukte het haar om voor ons de hele verbouwing (samen met het goede team van aannemer De Vree & Sliepen) overzichtelijk te houden en voor ons te ordenen.

Petra voelde feilloos aan welke wensen en welke smaak wij hadden en zij sloot met haar adviezen hier heel goed op aan. Verder is Petra praktisch ingesteld, waardoor zij soms met verrassende en hele handige adviezen kwam, waar wij zonder haar nooit over nagedacht zouden hebben. Door de stylingsadviezen van Petra is het gelukt om eenheid en harmonie te creëren in het huis. Gelukkig heeft zij hiermee geen showroom van ons huis gemaakt, maar een warm huis waarin wij ons allemaal prettig voelen.

Patricia Brink

Bekijk project
Interieuradvies vrijstaande woning

Als echtpaar vinden we zaken heel mooi of enorm lelijk, we delen elkaars mening nagenoeg onvoorwaardelijk. Maar helaas, we hebben geen enkel idee hoe we tot iets moois kunnen komen. Toen we voor de keuzes kwamen van het interieur hebben we hulp gezocht bij Petra. In een aantal gesprekken heeft zij onze wensen en de mogelijkheden gekristalliseerd en vorm gegeven in een geweldig interieurplan. Aan de hand van dit plan is het een koud kunstje gebleken om vanaf een blank canvas ook een sfeer te creëren zoals je vaak op de tv ziet of in zo'n mooie interieur zaak. Het mooie is bijkomend dat je met relatief weinig moeite een enorme verandering kan realiseren.

Petra, hartelijk bedankt. Zonder jou was het wit, wit geworden.

Fam Oosterhuis

Bekijk project
Interieuradvies woonkamer

Petra heeft mij geadviseerd bij de indeling, kleuren, de meubels en een wandmeubel speciaal voor mijn nieuwe woning ontworpen. Het advies en de samenwerking was erg plezierig. Van iedereen krijg ik complimenten dat de combinatie van kleur en stijl zeer mooi is, ik kan Su Casa Interieuradvies bij iedereen aanraden.

Rodney, Beneden Leeuwen

Bekijk project
Interieuradvies zolderkamer tiener

We vinden het eindresultaat geweldig. Petra heeft van een zolderkamer met drie schuine wanden een volwaardige, creatieve en moderne tienerkamer gemaakt. Dit was ons zelf in 12 jaar tijd niet gelukt.

Fam. Brink Tiel

Bekijk project
Ontwerp keuken, badkamer en lichtplan

Ons huis was twintig jaar oud en toe aan een andere look. Petra heeft voor zowel de keuken als de badkamer een advies met meerdere opties uitgewerkt. Deze zijn voor het overgrote deel door onze schoonzoon (zzp meubelmaker, klusser) overgenomen in een definitieve grote verbouwing. Belangrijk in het advies van Petra was dat ze vooral een aantal niet verwachte, sprankelende elementen inbracht. Die heb je nodig in zo’n situatie om niet in je eigen denkpatroon en creativiteit te blijven hangen. Het heeft ons dus zeker opgeleverd, wat we verwacht en gehoopt hadden. We voelen ons inmiddels weer helemaal thuis in ons vernieuwde onderkomen.

NB: na afloop van de keukenverbouwing heeft Petra ook nog een verlichtingsplan voor de keuken/kamer gemaakt, dat ook erg goed heeft uitgepakt.

Carlos Nijenhuis

Bekijk project