Advies nieuw kantoorpand
Indeling-, kleur-, materiaal-, meubel en verlichtingsadvies
Geen afbeeldingen gevonden.

Su Casa Interieuradvies heeft mogen adviseren bij de indeling van het nieuwe kantoorpand van OSPL Nederland bv. Na alle eisen en wensen doorgenomen te hebben zoals voldoende werkplekken, nieuwe toiletgroepen, vergaderruimte, presentatieruimte en een huiselijke kantine heeft Su Casa de posities van de wanden en de toiletgroep bepaald. Vervolgens zijn we opzoek gegaan naar de juiste meubels, materialen en kleuren.

Voor de presentatieruimte is er gekozen voor een grote tafel een akoestische latten wand en een grote foto aan de wand. De gebruikte kleuren zijn afgestemd op de foto en de huisstijl van OSPL. Om in de directiekamers een sfeervolle en kwalitatief ingerichte ruimte te creëren is er gekozen voor een ronde tafel en fauteuils van Artifort.

De bedrijfskantine die men ook gebruikt voor de vrijdagmiddagborrel moest vooral huiselijk worden. Hier is gebruik gemaakt van ronde tafels, een keuken met eetbar en een lounge hoek met banken. Deze ruimte wordt dagelijks gebruikt om te lunchen, darten, poolen etc.

De beplanting en de foto aan de wand dragen hierbij mee aan de huiselijk sfeer.

Meubels: Havic Kantoormeubelen
Raamdecoratie: Maatstudio.nl
Beplanting: Hoogendoorn Projectbeplanting
Scheidingswanden: Twinfloor
Vloeren: Vloorz
Foto's: Monika Kieras

Terug naar projecten