Vrijstaande woning Kerk-Avezaath
Indeling-, kleur-, meubel- kastenontwerp en verlichtingsadvies
Geen afbeeldingen gevonden.

De bewoners van deze woning hebben Su Casa Intereuradvies ingeschakeld om een rustgevende eenheid te creëren in hun nieuwe woning. Na het maken van een nieuw ontwerp voor de gehele benedenverdieping en een intensieve verbouwing is deze luxe, moderne woning met warme elementen ontstaan. De ruimtes stralen rust en eenheid uit waardoor er een uitnodigende sfeer is ontstaan.

In de woonkamer is de gashaard als blikvanger in het midden van de ruimte geplaatst. De elementen bank kan op verschillende manieren gebruikt worden waardoor er van de ruimte op meerdere manieren genoten kan worden. Door alle verschillende warme naturel tinten, de gietvloer, de bronzen taatsdeur, keuken met marmeren aanrecht, meubels en armaturen ontstaat er een tijdloos ontwerp. Alle gebruikte kleuren komen vervolgens ook terug in het schilderij wat speciaal voor de bewoners is gemaakt en de kast die door Su Casa Interieuradvies is ontworpen.

In de gedateerde badkamer was de wens een vrijstaand bad en dubbele inloopdouche te maken. Na wat schuiven en meten is dit goed gelukt. De stenen wand achter het bad heeft de uitstraling van een robuuste muur, waardoor er een uniek accent ontstaat aan deze wand. De bronzen kranen in combinatie met de houten accenten geven een luxe en natuurlijke uitstraling. 

De slaapkamer is voorzien van maatwerk kledingkasten en een roomdivider voorzien van tv en haard. Door het gebruik van warme naturel tinten straalt deze ruimte rust uit en is het een prettige ruimte om te relaxen.

Het lichtplan voor de gehele benedenverdieping zorgt voor de juiste sfeer en uitstraling, en benadrukt accenten en onderdelen.

Foto’s: Nathalie Brugman Fotografie

Terug naar projecten