Dijkwoning aan de Waal
Indeling-, kleur-, meubel- en verlichtingsadvies.
Geen afbeeldingen gevonden.

De bewoners van deze mooie dijkwoning aan de Waal, hebben Su Casa Interieuradvies ingeschakeld voor een meubel-, verlichting- en kleuradvies voor diverse ruimtes.

De op dijkniveau gelegen eetkamer wordt door het gezin momenteel gebruikt om te werken maar ook worden hier etentjes en feestjes gegeven. Door een warme kleurcombinatie van verf en behang, nieuwe meubels en verlichting en het gebruik van planten is er in de eetkamer een intieme sfeer gecreëerd.

De woonkamer is met hele hoge, authentieke dubbele deuren verbonden met de eetkamer. De blauwe kleur in de woonkamer zorgt nu voor een mooi statement en is aangepast aan die van de eetkamer. De huidige meubels zijn behouden en de klant heeft een nieuwe haard laten plaatsen.

De woonkamer in het souterrain is verbonden met de keuken. Er is eenheid gecreëerd door de indeling te optimaliseren, de verlichting aan te passen om de woonkamer een eenheid te laten vormen met de keuken. Kleuradvies voor de wanden en de banken hebben gezorgd voor een knusse woonkamer voor het gezin.

Foto's: Sandra van Velzen

Terug naar projecten