Interieuradvies appartement Middelharnis
Indeling-, verlichting-, meubel-, kleuradvies en projectbegeleiding
Geen afbeeldingen gevonden.

Voor één van de nieuw te bouwen appartementen in het complex "De Parel van de Delta" heb ik 3 jaar geleden de toekomstige bewoners in een zeer vroeg stadium mogen adviseren.

Na het ontwerpen van een indelingsplan waarbij men de wens had zoveel mogelijk gebruik te maken van de huidige meubels en kunst, heb ik een licht- en elektra plan gemaakt en de positie van de keuken bepaald.

Aangezien men vanuit het complex uitkijkt over de haven van Middelharnis is er voor gekozen de keuken zo te plaatsen dat men vanaf het (schier)eiland zicht heeft over de haven. Ook vanaf de eetkamertafel waar men heel vaak zit, is er goed zicht op de boten.

Vanuit de slaapkamer en het kantoor, heb ik ervoor gekozen het bed en het bureau zo te plaatsen dan men uitkijkt over het polderlandschap van Goeree Overflakkee.

Voor de kasten in de slaapkamer en kantoor heeft men vanwege de schuine wanden en de speciale wensen gekozen voor maatwerkkasten die ik voor ze heb mogen ontwerpen.

De uitgekozen neutrale kleuren voor de vloer, wanden, kasten en raamdecoratie zijn afgestemd op de huidige kunst en meubels.

Projectontwikkelaar: Estate Invest
Aannemer: van den Nieuwendijk Bouw
Keuken: Tieleman Keukens
Vloer- en raamdecoratie: Van Rossum de Woonprofessionals

Fotografie: Sandra van Velzen


Terug naar projecten