Ontwerp voorstellen aanbouw
Ontwerp-, indelingsadvies
Geen afbeeldingen gevonden.

De opdrachtgevers van deze woning in Tiel waren opzoek naar een oplossing voor de huidige aanbouw. Deze ruimte, die alleen te bereiken was via openslaande deuren, werd erg weinig gebruikt en de temperatuur was hier lastig te regelen.

Na het vrijblijvende gesprek heeft Su Casa Interieuradvies 3 ontwerpen gemaakt, waarbij met de indeling rekening is gehouden met het behoud van de huidige meubels.

Doormiddel van diverse ontwerpen heeft Su Casa de opdrachtgevers laten zien wat er mogelijk is als men extra ramen en/of een lichtstraat plaatst, wat de mogelijkheden zijn met de indeling en wat voor ruimte men creëert als de huidige openslaande deuren in de woonkamer vervallen en men een latei laat plaatsen.

De opdrachtgevers waren heel enthousiast en hebben gekozen voor het plan met de ramen in de zijgevel en openslaande deuren in de nieuwe achtergevel. Door het plaatsen van de ramen in de zijgevel, ontstaat er nl extra licht in de woonkamer en krijgt men ook zicht op de huidige pergola en het terras.

Om het probleem met de temperatuur verschillen aan te pakken, heeft Su Casa geadviseerd vloerverwarming aan te laten leggen in combinatie met PVC en de huidige radiatoren te laten vervallen.

Vervolgens heeft de klant ervoor gekozen de huidige houtkachel te vervangen en voor een elektrische haard te kiezen, waarbij Su Casa ze heeft mogen adviseren bij de hoogte en breedte van de haard.

De verbouwing is inmiddels bijna klaar en de opdrachtgevers hebben ervoor gekozen de ruimte verder zelf af te maken met een behang, nieuwe verlichting en enkele nieuwe meubels.

Uitvoerder verbouwing: Van Ommeren uit Elst

Foto's eindresultaat: Ab Donker Fotografie

Terug naar projecten